Afdrukken

Coen Itz Medisch Advies is een loket waar u terecht kunt met vragen over gezondheidzorg. Het loket is genoemd naar de bedenker ervan, Coen Itz.

Coen Itz heeft 25 jaar als medisch specialist anesthesioloog in Helmond alle facetten van dat vak beoefend: het geven van algehele en regionale anesthesie bij medische ingrepen, intensive care, pijnbestrijding en reanimatie.
De laatste 12,5 jaar heeft Coen Itz advies gegeven voor inkoop van ziekenhuis zorg bij zorgverzekeraar VGZ.

Als kroon op het werk schreef Coen Itz een proefschrift over de behandeling van lage rug pijn en de kosten ervan genaamd: “Chronic low back pain, considerations about Natural Course, Diagnosis, Interventional Treatment and Costs.”

Op 16 november 2016 promoveerde Coen Itz op dit onderwerp tot doctor in de geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Met als achtergrond de medisch klinische ervaring in Helmond, de landelijke gezondheidszorg inkoop activiteiten bij alle 100 Nederlandse ziekenhuizen voor zorgverzekeraars en het internationale wetenschappelijke onderzoek voor zijn proefschrift, is Coen Itz onlangs gestart met zijn zorgloket genaamd “Coen Itz medisch advies”. Coen Itz is lid van de beroepsvereniging: Vereniging Artsen Volksgezondheid (VAV).

Bij dit loket kunt u terecht voor de volgende vragen:

Kosten:

Uurtarief 70 € - 0,25 € per km en administratie/archiveringskosten 1,00 € per transactie. Soms vergoeding door zorgverzekering. (AGB code 84108296) Voor rijbewijs keuringen gelden andere tarieven.